Filmprogramma
Voor het filmprogramma wordt gezocht naar de juiste mix in type, artistieke kwaliteit en land van herkomst van de film. Op die manier proberen wij een gevarieerd filmaanbod samen te stellen voor een zo groot mogelijk “filmcafépubliek”, zowel voor jong als oud. Per seizoen bieden we ongeveer 12 films aan.

Filmavonden
We hebben tegenwoordig een mix van de donderdagavonden en zaterdagavonden. Dit om iedereen in de gelegenheid te stellen om onze films te kunnen komen bekijken. De aanvangstijd is 20:15 uur. Zie voor details in het Programma.

Vriend van Filmcafé Overasselt
Vrienden dragen het Filmcafé Overasselt een warm hart toe en maken het mogelijk de noodzakelijke investeringen te doen. Word ook Vriend: met uw financiële bijdrage steunt u het Filmcafé! De prijs van de Vriendenpas is € 15. Hiermee:
* Steunt u het Filmcafé
* Ontvangt u per film € 2,00 korting op de reguliere entreeprijs van € 7,00.

Wilt u ook Vriend worden?  Vul dan het formulier in op onze vriendenpagina.

Techniek
We vertonen de films op Blu-ray, geprojecteerd via een beamer op een groot pareldoekscherm. In de zaal staan verder 90 comfortabele theaterstoelen voor u klaar.

bprvisieDe beamer is geheel belangeloos ter beschikking gesteld door het bedrijf BPR-visie uit Heteren, partner van Stichting De Maatschappelijke Meerwaarde.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Facebook